Hem > Nyheter > Innehåll
Använd Polyesterdukarna för att vara uppmärksamma på ämnen
Jul 11, 2017

Använd Polyester Wipes för att vara uppmärksam på saker

Polyester Torkdukar tillverkar användningen av Polyester Torkdukar: 1. De kvalificerade Polyester Torkdukarna har en mjuk, elegant smak och texturen är vit och kommer inte att vara hårig efter användning. Interna produkter bör innehålla fukt och inte torra; Bad Polyester Torkdukar har ofta speciell lukt, med hjälp av det uppenbara hårförekomstfenomenet, vissa har även mögelpunkten redan, huden stimuleras, känslan som producerar kli, värk. 2. Det ska finnas produktens namn, tillverkarens namn, adress och certifikatnummer för hygienlicensen. Produktmärkning (inklusive instruktioner) och publicitetsinnehåll måste vara giltig och får inte uppstå eller innebära behandlingseffekten av sjukdomen. 3. Uppmärksamhet bör ägnas till produktets produktionsdatum och utgångsdatum eller produktionsdatum och begränsningar. Köp inte, använd Polyester Wipes som överskrider utgångsdatumet eller utgångsdatumet. 4. Var försiktig med att kontrollera att den yttre förpackningen av produkten är i gott skick, och köp inte och använd de skadade produkterna för att förhindra att produkten förorenas två gånger.

Polyester Wipes, Polyester Wipes, Polyester Wipes, Rengöring Hudvård Polyester Wipes, Ms Care Polyester Wipes, funktionella polyesterfiberdukar, etc. Serie av polyesterhandduk, produkter har exporterats till mer än 10 provinser, autonoma regioner och kommuner direkt under centrala regeringen, och exporteras till Ryssland och andra länder, är en styrka av polyester handduk fabrik.

Polyestertorkar tillverkar produktkomposition införs: 1, vatten, renat vatten, rent vatten, rent vatten: Vätskeinnehållet i vått papper svarar vanligtvis för ca 80%, i pappershandduk med låg fuktighet kommer att känna sig torrare, innehållet kommer också att känna våt, å andra sidan, är inte bekväm att använda. Är mer än 9 i vatten och flytande medicin, för att undvika att vatten reagerar med vätska, måste vatten användas i våthandduken efter särskild behandling av vatten, se på förpackningskomponenterna "renat vatten", "vatten", "RO" rent vatten". 2. Fuktgivare: propylenglykol: propandiol är ett lösningsmedel och även en fuktkräm. Det kan hjälpa den effektiva substansen i vätskan att lösa upp i vatten, vilket gör den mindre flyktig och antibakteriell och korrosiv, så den används i nästan alla våtvävnader. 3, konserveringsmedel, fenoxietanol, metylp-hydroxibensoat, nepkonung: våtservetter innehåller ett stort antal fukt och olika material, för att upprätthålla effektiv fysisk aktivitet måste det tillsättes konserveringsmedel, men innehållet är väldigt lågt, vanligtvis inte har en negativ inverkan. Antimikrobiella: Laktat, Eukalyptusblad: Det finns många typer av antimikrobiella ämnen, både kemiska och naturliga antimikrobiella ämnen. Som namnet antyder eliminerar bakterier och hämmar bakteriell reproduktion. 5, icke-joniska ytaktiva ämnen, polyoxietylenhydrogenerad ricinolja, polyeter, för majoriteten av tvättmedels tvättpulver och innehåller nonjoniskt ytaktivt medel, en specifik funktion används för att avlägsna smuts och fett, uppnå ren effekt.

Polyester Wipes, Polyester Wipes, Polyester Wipes, Rengöring Hudvård Polyester Wipes, Ms Care Polyester Wipes, funktionella polyesterfiberdukar, etc. Serie av polyesterhandduk, produkter har exporterats till mer än 10 provinser, autonoma regioner och kommuner direkt under centrala regeringen, och exporteras till Ryssland och andra länder, är produkter på marknaden erkända av konsumenterna.