Hem > Nyheter > Innehåll
De tre funktionerna en våtservetter
Jul 20, 2017De tre funktionerna en våtservetter

Våt servetter tillverkaren införa våtservetter tre funktioner: 1. sterilisering och fläcken: smuts och bakterier är synliga och osynliga föroreningar, för fläckar kan ta bort mest våtservetter, medan för bakterier behöver lägga till antiseptiska våtservetter. För närvarande våtservetter i marknaden kan delas in i två kategorier: en är steriliserad av sig själv, men det lägger inte komponenten bakteriedödande, så det kan bara torka av ytan av artikeln, och kan inte spela rollen av sterilisering. En annan slags extra antiseptisk, förpackningar kommer att nämnas, vanligen används har bensalkoniumklorid, cetyl pyridin klorid, västra pyrazole ammoniumklorid, etc., kan användas som under hud skrubbsår, repor och så vidare och så vidare desinfektion eller sterilisering, lämplig för utanför användning. Antiseptisk i vissa medier Wipes för våtservetter begreppet giftiga och farliga för hälsa är överdriven, sterilisering komponent i höga koncentrationer kan faktiskt ha toxicitet och irritation, men i spårmängder i wet, inget ont, så länge föräldrarna inte låt barnet tugga en våtservetter, och använda inte våtservetter för att torka den ingång ware.

2. Den fuktgivande effekten: propylenglykol är återfuktande och vårdande ingredienser, som ofta används i Wipess och aloe essens har återfuktande effekt, även om några våtservetter sammansättning ser mycket naturliga och säkra, men om vi inte har återfuktande faktor, dess effektivitet kommer att diskonteras. 3. våtservetter material: material av våt servetter för spunlaced nonwoven, basic är kombinationen av viskos och polyester, polyester kemisk fiber och lim användes främst för bomull i naturfiber, allmänna våtservetter råvaran är majoriteten av andelen nonwoven, mer naturligt polyesterfiber än stora Wipess (bomull våtservetter) mjuk, mer lämplig för barnets öm hud. Det är allt för denna artikel. Jag hoppas att det kommer att hjälpa dig.

Vi vill inte underskatta en liten våtservetter, en liten våtservetter kan tyckas ordinarie och sedan en liten bit, effekten är inte liten. Återfuktande, mjukgörande, rengöring, är bakterier och andra produkter alla bra produkter. Några våtservetter har effekten av att lägga till alkoholer i tillägg av bakterier, men skador på barnet produceras också. Det också tar bort fukten i kroppen och gör att huden känns som det håller på att kollapsa. Det finns också några servetter som lockar konsumenter från avkänningen av perception och lukt för att ge den en doft att lägga smak. För att förlänga livslängden på produkten med konserveringsmedel, om det är en essens eller konserveringsmedel, barnets hud kan öka risken för allergi. Dessa är alla vill eliminera resolut till barnet att använda, barnets våtservetter bör välja sammansättning är mjuk färglös och smaklös är mer perfekt.

Våt servetter tillverkare har blivit en unik produkt, kvalitet utmärkt, kategori är klar, de professionella handduk produktionföretag, konsumenternas förtroende ansluter sig till begreppet kvalitet första, ge tillfredsställelsen för nya och gamla kunder våtservetter produkt.

Våtservetter tillverkarens våtservetter för val av anteckningar: 1. Baby Wipes är olösligt i vatten, vänligen kasta inte bort dem i toaletten, så att inte orsaka blockering. 2. om huden har symtom på sår eller rodnad, svullnad, smärta och klåda, vänligen sluta använda den och kontakta läkare i tid. 3. Placera den inte i hög temperatur och solsken. Vänligen stäng sigill efter användning. 4. sätt den där barnets händer inte når, så att inte äta. 5. vänligen öppna tätningen klistermärke när den används och Stäng dekalen när inte i använda att hålla mjukt tvättlappar fuktiga. 6. för att hålla baby våtservetter våt, välja olika typer av våtservetter enligt faktisk användning.