Hem > Nyheter > Innehåll
Mopens ursprung
Jun 22, 2018

Moppen ska härledas från trasa. När marken som ska rengöras är jord, är folk rädda för att de vill sopa bort det, inte nödvändigtvis att torka av det. Med förbättring av produktivitet och förändring av levnadsmiljö behövs behovet av skrubbning när den rena marken ändras från jord till rena brädor och skiffer. Den tidigaste skrubbanen ska vara en trasa. Även om tvätten har gjort golvet rent, har operatörens första fråga kommit för trött. Problemet är inspirationskällan, någon installerade ett långt handtag på trasa, åh, skillnaden - fördelen ses, namnet på bilden - " mop ". Moppen kom till världen. "Upprätt gång" har uppnåtts.


Efter en lång tid kom det nya problemet igen. Mopens arbetsdel, själva mophuvudet, behöver också konstant tvätt. Problemet med att rengöra huvudet på moppen mot operatörens hand stiger till det problem som behöver lösas. Därför klarar de smarta människorna, för moppen med "vridvatten" -enheten och "roterande torkning" -anordningen, som har "vrida moppen" och "torr mopp" för att lösa problemet med att dehydrera huvudet på moppen.


Med den växande tillväxten av vetenskapens träd, blir materialen som används i mopens huvud mer och mer omfattande. Från de tidiga bomullsremsorna har de utvecklat fiberdukar, superfina fibrer och till och med en enda kollodion (mopmop). Kollodionmoppen är mer lämplig för rengöring av golvvatten i kök och toalett på grund av sin starka vattenabsorption och anpassning av lämplig vattenklemningsanordning.


Vevmoppen lyfter hjärnan på mopstången, och vevdelen sätts i den traditionella raka stången, vilket gör rörelsen av mopens huvud på marken bekvämare och arbetsbesparande. Det löser det svåra problemet med den raka stångmoppen böjer sig ner och skräpskräpet pressas och skjuts till botten. Samtidigt kan vågkranen också vara hög för moppen. Den snabbvridande grundrengöringen ger kraften.

Idag växer mopsfunktionerna ständigt och hjälpmedel utvecklas efter varandra.


Hangzhou U-dukar Commodity Co., Ltd.

Vi är en professionell tillverkare av rengöringsdukar från Kina.

Adress: No.66 Xiaofangzi, Lingxi Village, Banqiao Town

Stad: Linan, Hangzhou

Stat: Zhejiang

Postnummer: 311301

Land: Kina

Chef: Shane Zhou

E-post: info@ucloths.com

Skype: shanecleaner

Tel: 0086-0571-63780708

Fax: 0086-0571-63780728