Hem > Nyheter > Innehåll
Forskning på Kinas Baby Polyester Wipes Industry 2016-2022
Jul 03, 2017

Forskning om Kinas baby Polyester Wipes industry 2016-2022

I slutet av 1980-talet började Kina att få några inhemska företag att producera Polyester Wipes, Shanghai Hitachi line sanitära produkter Co., LTD. (tidigare känd som Shanghai kartong sju verk) är en av de tidigaste produktionen av polyester handduk produkter företag, varumärket är "bara kärlek" (företaget är endast för utländska företag att göra varumärkesprodukter), perioden Polyester Wipes den viktigaste produkter för hemmamarknaden. I mitten och slutet av 1990-talet var det det tidiga skedet av utvecklingen av Polyester Wipes. Peking Piner Pappersprodukter Co., LTD., Harbin Jingqi Paper Co., LTD., Och Anhui Tongling Bofa Co., LTD., Har köpt mer än 10 platta Polyester Wipes tillverkad av Taiwans tai shun företag och zhiqi företag. Changchun siter hälsa produkter co., LTD. Har infört Polyester Torkdukar från USA, Schweiz och Spanien för att skära, lägga och packa ut utrustningen. Under denna tid kan produktionen av polyesterhandduk märkbart förbättra utbytet och klassen, utvändiga användningsområden (kommersiella) som upptar hushållskonsumtionen ökar snabbt, men deras användning är begränsad till att huden är ren med (torka händerna och ansiktet), en enda sortstruktur.

Efter 2000 är det det snabba utvecklingsstadiet i vårt land polyester våthandduk. Johnson & Johnson (Kina) Co., LTD. Produktionen av babyvård av polyesterhandduk efter att ha kommit in på hemmamarknaden, vår maskinchef Fly Fly för att betala mindre i den inhemska forskningen och utvecklingen av de första inhemska Polyester Wipes-enheterna, den inhemska Polyester Wipes-utrustning i inhemska, sedan gå in i fältet av företaget.

Det plötsliga SARS-utbrottet 2003 gjorde de steriliserade Polyesterservetterna till de mest populära varorna på marknaden. När mängden produkter ökade kraftigt uppenbarades det även i Peking och andra städer. Efter SARS, folkhälsan medveten om att stärka i allmänhet, stark efterfrågan på marknaden för utveckling av Polyester Wipes utrustning produktion ger möjlighet till inhemska Polyester Wipes utrustning tillverkningsindustrin utvecklas snabbt. Polyesterhanddukproducenter för att öka jinjiang hengpapper co., LTD., Guangxi shu ya familjelivsprodukter co., LTD. Baoding YiHou i pappers co., LTD., Såsom produktionskapacitet stora företag och hundratals småföretag . För närvarande finns det hundratals varumärken av polyester våthanddukprodukter på hemmamarknaden, och det finns många export av högkvalitativa produkter, och antalet fasta varumärkesprodukter ökar också.

I Kina förekommer mellan 20 och 30 miljoner barn varje år och mellan 8 och 36 månader finns cirka 45 miljoner spädbarn och 312 miljoner barn och 80 miljoner av dem är barn i åldrarna 0 till 4. I nästa 10-20 år kommer hushållsprodukter med Polyester Wipes att visa starka utvecklingsutsikter. Speciella polyesterbarn våtservetter i 2009-2012 visade en trend att öka marknadens kapacitet, marknadskapaciteten på 8.593 miljarder stycken, 2009, 2010, 10.208 miljarder, som förbättrad vårdmedvetenhet, barngrupp till det stigande antalet applikationer, marknadskapacitet upp till 12 372 miljarder, 2011, 2012, marknaden kapacitet på 14,65 miljarder bitar.

Många företag bara försiktigt i Polyester Wipes marknaden, tog det inte som en helt oberoende produktkategori för att driva samtidigt som det tillfälligt inte kan tyckas om att vara en vanlig vävnadsmarknad, blir människors nödvändigheter, så den övergripande marknaden försäljning, tillverkare för att främja investeringar och konsumentens uppfattning om dess begränsningar, såsom Polyester Wipes bort från en verkligt oberoende marknad finns det fortfarande ett visst avstånd. "Men vi måste se, dessa några år har konsumenternas acceptans för spontaniteten hos Polyester Wipes gradvis förfaller, företaget, det finns många som köper, Polyester Wipes-marknaden står inför en bra möjlighet."

Industrin förutspår att Kinas polyester våthanddukmarknad är i ett "utblåsningsstadium", och kommer att drivas av en liten händelse som kommer att driva tillväxt över hela branschen. Kan en speciell influensa bli den här lilla saken? Inhemska Polyesterdukar är fortfarande begränsade till de vanliga rengöringsdukarna, antibakteriella polyestertyperna och i världen, särskilt i Nordamerika, Europa och andra utvecklade länder och regioner i Polyester Wipes, som ligger långt ifrån människors kognitiva område, i hushållsinnehåll desinfektion av polyester handduk är en har varit mycket populär i främmande länder, fledgling inhemska exempel. Därför ska den inhemska polyester våthanddukmarknaden också vara i linje med det internationella. Företagen förstår också att marknadsutvecklingen är out of control, och när polyester våthanddukmarknaden stiger måste de snabbt följa upp. I den meningen är det bara en fråga om tid innan marknaden för Polyester Wipes detoneras.