Hem > Nyheter > Innehåll
Mor för barnet att köpa mjuka viskosservetter bör vara uppmärksam på vad?
Sep 05, 2017

Moder för barnet att köpa mjuka Viscose Torkdukar bör vara uppmärksam på vad?
1. Förseglingen är bättre
Tätheten hos Viscose Wipes är mycket viktig, särskilt i stora väskor med våt vävnad, om tätningen inte är bra. Vattnet är förångat, vått pappershandduk om det inte är våt det kan inte spela det. de. Så, när jag köper Viscose Wipes, kommer det att observera sin förpackning för att se om det är en bra tätning.
2. Moderat vattenhalt är bättre
Våt pappershanddukar för lite vattenhalt, renhet räcker inte, hur gnugga känslan är inte ren, för mycket vatten är inte bra, barnets röv på de smutsiga sakerna torkas bort, men röven är fortfarande våt, förutom att torra pappershanddukar för att avlägsna överskottsvatten, mycket besvärligt.
3. Lätt att extrahera
Behandla barnets poo, naturligtvis, måste underlätta "hjälpen", men använde några viskosdukar, extraktionen är mycket obekväma, eller till och med ta ut några lakan, och ibland ut för mycket, och gå inte tillbaka, eller är det förseglad öppen obekvämt, en halv dag för att extrahera en, vilket är mycket irriterande i bruk.
4. Fukt är också viktigt
Viskos Torkar förutom att rengöra fläckarna, men också för att skydda barnets hud, vissa Viskosdukar gnuggar på huden efter känslan torr, precis som en känsla av tvättning med vatten vilket gör barnet obekväma, så jag väljer i allmänhet dem med naturliga hudvård ingredienser våt handduk, gnugga denna våta våtservetter på huden känns väldigt fuktig, min mamma innan användningen av barnet kan försöka torka dig själv.
Vi brukar ta uppmärksamheten på barnets hälsa, små händer och ta en smutsig sak att torka, droola för att torka, äta mat för att äta smutsigt smutsigt, före och efter att ha matat att torka, med handmunnen Viscose Wipes Platsen är så mycket! Ända sedan, överallt är Viscose Wipes mun, och vissa som används, och vågar inte återanvändas, kastades, i själva verket kan systrarna samlas upp yo ~ ~ eftersom de små munnen klistermärken användes i verkliga mycket av yo ~ ~ tofu är: Användningen av munen är inte särskilt smutsig. Viskosdukar samlas upp och använd sedan deodorant handtvättmedel för att tvätta väl och sedan till desinfektion av desinfektionskärlet, desinficeringen är färdig torr eller torkad i konserveringspåsen. Så vad kan användas igen?
Till exempel: 1, gnugga golvet, torka av bordet, toaletten ---- med två eller mer än två Viscose Torkdukar, efter överlappningen motsvarar en liten trasa, barnviskos våtservetter till marken efter ett steg, fötter att torka golvet igen ~ ~ ~ torr och sedan ta 2 ~ ~ ändå är återanvändning, det är bekvämt yo ~ ~ ~ 2, tvätt skål ---- detta är mycket bekvämt yo, när inte steril kan också användas, Hur som helst, är munnen av vad som används för att städa disken! Kassera en engångslöpning. 3, tvätta flaska ---- denna metod är så lätt att använda, vi är inte att mjölkflaska mjölk är mycket olja, varmt vatten är inte rent? Med tvättmedel, då känner du dig obekväma? The Tofu att lära dig ett knep yo, först med varmt vatten över flaskan, häll ut, lägg sedan lite varmt vatten, försök att värma om och sedan in i de rena viskosdukarna, vatten, har inte lite några viskosservetter Du kan, och sedan dra åt locket, okej, skaka det, upp och ner, åt vänster och höger, skaka några gånger, och klistra sedan de våta filtren och flaskorna, och sedan hett vatten över, hur, Rengör det ha ha ~ ~ vanligtvis tvätta en 5 flaska inga problem, på baksidan av Viscose Wipes kommer att byta olja, sedan för en chanting ~ ~ ~ 4, babybadet, tvätta ditt ansikte på grund av min baby I månaden kommer att ske på månad, där Viscose Wipes används för att tvätta ansiktet, känns vi väldigt bekväma, men också mycket hälsa, inte skadar huden, bekvämare än handduken! Så fortfarande i bruk idag. I allmänhet tvättar vi med en bit, tar ett bad med 2, en bit av gnugga kommer att kasta bort, efter tvätt inte kasta bort de två kan torka golvet eller något, fri spela Ha ~ ~ 5, min mamma tvätta sitt eget ansikte - - från början av min gymnasium Jag har ingen grundläggande handduk för att tvätta ansikten, hand, gör inte ont i huden Tja, ansiktsvård när originalen måste använda borttagningsbomullen för att bli kåt, känner personligen att Viscose Torkdukar har använts Gnugga barnets ansikte, mer måttligt, hans ansikte är också som en bebis så torka, ganska bekväm och sedan göra en mask eller gnugga en mjölk, bekväm och bekväm ~ ~ ~