Hem > Nyheter > Innehåll
Hur man rengör microbifiber rengöringsdukar
Oct 19, 2017

Jag älskar att rengöra med mikrofiber - det är mångsidigt, ekonomiskt och miljövänligt. Min favoritförmån? Hur väl rengör det. Inget lint, ingen spridning av smuts och bakterier runt, och du behöver bara torka en gång och din yta är ren.

10.19.jpg

En vanlig missuppfattning med någon rengöringsduk som du tvättar och återanvändar är att det kanske inte är rent eller att du kan sprida bakterier runt från duken när du städar. Saken med mikrofiber är att dess "mikro" fibrer faktiskt smuts och bakterier och håller på dem i stället för att sprida dem runt. Jag tror det är vad som håller folk tillbaka från att byta från rengöring av servetter och pappershanddukar.

10.19.2.jpg

HÄR GÅR EN GRUPP BASIS "REGLER FÖR VASMIKROFIBER:

Mikrofiber kan sköljas och vrids ut som du använder det - torka inte en gång (såvida det inte är toaletter eller något bakterier / smutsiga). Skölj, vrid och fortsätt använda.

Tvätta endast med andra mikrofiberdukar. Om du lägger andra tvättartiklar i tvättmaskinen med din mikrofiber blir den en statisk magnet - undvik det helt och hållet genom att tvätta mikrofiber allt själv.

Hitta en plats för att hålla microfibern medan den torkar och innan du har en tvätt att tvätta. Jag håller en hink på baksidan av tvättmaskinen och kasta smutsiga mikrofiberdukar in där. Om en trasa är våt drar jag den över sidan av hinken tills den är torr och sedan lägger jag den i hinken. Dammtorkar får inte blandas i denna hink, denna hink är för rengöringsdukar för badrum, så det finns ingen tvärförorening.

Tvätta på HOT eller sanera - de flesta bakterier och mikroorganismer dödas vid 140 grader Fahrenheit. Jag tvättar min mikrofiber som behöver saneras på HOT eller sanitize. Du kan leta upp din tvättmaskin eller varumärke och se vilken temperatur de heta och rena cyklerna kommer till och bestämma vad som är bäst för dig. (Normalt kommer tvätten på varm och torkande på låg till medium att döda bakterierna i dina rengöringsdukar, men om du behöver sanera, måste det vara varmare.)

新闻3.jpg