Hem > Nyheter > Innehåll
Hur man väljer Polyesterdukar korrekt
Sep 13, 2017

Hur man väljer Polyester Wipes korrekt
Vid köp av Polyester Wipes skiljer man också mellan högkvalitativa och lågkvalitativa Polyestertorkar. Polyester Wipes av hög kvalitet kommer att ha en mjuk och elegant doft utan någon irriterande lukt och lågkvalitativa Polyester Wipes har uppenbar irriterande lukt. I allmänhet kommer högkvalitativa Polyester Wipes med non-woven tyger, mjuk texturvit, utan föroreningar, Polyester Wipes av låg kvalitet, det kommer att finnas uppenbara föroreningar. Polyester Wipes i högkvalitativa kvalitet kommer inte att fluffa. Polyestertorkar av hög kvalitet är uppenbara fluffar, huden har en stimulerande effekt, lätt att producera klåda känsla.
Observera att förpackningen ska ligga över fabriksnamn, plats, telefon, hållbarhet, aktiva ingredienser, produktionspartinummer, produktionsdatum, hälsotillståndsnummer, genomförande av hälsokrav, instruktioner och försiktighetsåtgärder och så vidare.
Observera att hållbarheten hos olika användningsområden av Polyester Wipes har en egen hållbarhetstid. "Vanliga Polyestertorkar" används huvudsakligen för rengöring av huden, hållbarheten är generellt 6 månader - 3 år. "Baby special desinfektionsvård Polyester Wipes" speciellt för rengöring och vård av bebisar är hållbarheten i allmänhet 1,5-3 år. "Lady Makeup Special Polyester Wipes" är hållbarheten i allmänhet 3 år. "Dammsugare desinfektion dedikerad Polyester Wipes", hållbarhet är i allmänhet 1 år.
"Disinfektion Polyester Wipes" är indelad i två typer, en för små sår och den omgivande huden ren och desinfektion; den andra är en bredspektrum steriliseringseffekt för hudrensning, utjämning, desinfektion, sterilisering och dagliga behov, sanitetsartiklar Av ren sterilisering, de två steriliseringshuden Polyester Wipes hållbarhet om 2 år.
Uppmärksamhet på sensorisk
Kvalificerade polyestertorkar är mjuka, eleganta smaker, texturvita, inte fluffiga efter användning.
Notera tätningen
Väskor av polyestertorkar bör förseglas, ingen skada Boxed och konserverad Polyester Wipes förpackning ska vara komplett, ingen skada. Förpackningstätningen är bra för att bibehålla effektiviteten av sterilisering av sterilisering av polyestertorkar. Efter att du har tagit Polyester Wipes ska du omedelbart klistra in tätningen för att undvika hög temperatur eller direkt solljus, vilket resulterar i att Polyester Torkdukar är torra och påverkar användningen av resultat.
Anmärkning irritation
Använd inte Polyester Wipes direkt Sassafras ögon, mellanörat och slemhinnor, till exempel användning av Polyester Wipes efter hudirritation, klåda, irritation och andra symptom, ska omedelbart sluta använda, allvarliga bör gå till sjukhus akutrummet.
Polyesterdukarna på sommaren har blivit ett måste för folket att dela, inte bara för att avlägsna svettkroppen, utan också för att få kroppen att vattenånga, människor känner sig kalla. Men valet av Polyester Wipes är också en färdighet, Polyester Wipes fabriken nu för att lära dig hur man väljer Polyester Wipes.
Först uppmärksamma att förpackningen ska vara över fabriksnamn, plats, telefon, hållbarhet, aktiva ingredienser, produktionsnummer, produktionsdatum, hälsotillstånd nummer, genomförande av hälsokrav, instruktioner och försiktighetsåtgärder och så vidare.
För det andra, uppmärksamma olika användningsområden av Polyester Wipes har sin egen hållbarhet.
1. "Vanliga Polyestertorkar" används huvudsakligen för rengöring av huden, hållbarheten är generellt 6 månader till 3 år.
2. "Desinfektion Polyester Wipes" är indelad i två typer, en för små sår och den omgivande huden ren och desinfektion; en annan med ett brett spektrum av bakteriedödande effekter för hudrensning, utjämning, desinfektion, sterilisering och dagliga behov, hälsa Sanitär rengöringsdesinfektion, de två steriliserande Polyester Wipes hållbarheten på 2 år.
3. "Baby Care Polyester Wipes" speciellt för rengöring och vård av baby ansikte eller skinkor, hållbarhet är i allmänhet 1,5 till 3 år.
4. "Ms. Makeup Special Polyester Wipes" hållbarhet är i allmänhet 3 år; "Ms Care for Polyester Wipes" hållbarhet är generellt 1 år.
Tredje, uppmärksamma känsligheten: kvalificerade Polyester Torkdukar med mjuk, elegant smak, konsistens, vit, efter användning kommer inte fluff.
Fjärde, var försiktig med tätningen: väska Polyester Torkdukar förpackningen ska förseglas, ska inte skadas; Boxed och konserverad Polyester Wipes förpackning ska vara komplett, ska inte skadas. Förpackningstätningen är bra för att bibehålla effektiviteten av sterilisering av sterilisering av polyestertorkar. Efter att du har tagit Polyester Wipes ska du omedelbart klistra in tätningen för att undvika hög temperatur eller direkt solljus, vilket resulterar i att Polyester Torkdukar är torra och påverkar användningen av resultat.