Hem > Nyheter > Innehåll
Välj barnet för applicering av polyestertorkar Vilken uppmärksamhet på problemet
Jun 05, 2017

Polyestertorkar Välj barnet för applicering av polyestertorkar vad uppmärksamhet på problemet?

Först, hur man ser till att hälsan kvalificeras

1, varumärke våtservetter har också falska, så välj en stor köpcentra, stormarknader, stor plattform, företags officiella webbplats för dessa formella kanaler, är att undvika det bästa sättet att köpa falska. Följande är samma som "

2, bakom sig för att berätta för torkduken konsistens att döma, eftersom den lilla fabriken bearbetar våtservetter i allmänhet tar den billiga linjen, är ovilliga att använda en bra non-woven bas för att göra de våta våtservetterna, så för billiga när dukarna köper noggrant Följande är samma som "

3, försök att inte använda produkten för länge produktionsdatum. Torkdukar hållbarhet är vanligtvis mer än ett och ett halvt år, många mödrar i shoppen för att få rabatterade fynd, kommer att köpa mycket lagring, om du inte konsumerar mycket snabbt, till exempel den nya babyen 10 påsar av torkdukar mindre än två månader om användning av ljus, eller rekommendera inte att du gör det, särskilt användningen av mer än sex månaders lagring. Följande är samma som "

4, uppmärksamma förpackningen på etiketten, tillverkarens information, huvudingredienserna, hälsotillstånd, hälsokrav, produktionsdatum, hållbarhet och annat innehåll, regelbundna tillverkare av produkter, märkning är mer komplett. Följande är samma som "

För det andra uppmärksamma de råmaterial som används i non-woven wipes

I förutsättningen att hygien kvalificeras, påverkar inte-vävt konsistens direkt användningen av våtservetter. Följande är samma som "

1, barnservetter råmaterial bör spunlaced non-vävda tyger, spunlace är en non-woven gjutning process. Följande är samma som "

2, för babykläder spunlace non-vävda tyger, huvudkomponenten är viskos (bomullsbaserad naturlig fiber) och polyester (kemisk fiber), vanligtvis 3: 7 förhållande, 5: 5 förhållande, 7: 3 än argumentet hänvisar till innehållet av viskos och polyester, 3: 7 avser andelen 30% polyester svarade för 70% polyester. 7: 3 refererar till 70% av viskos, polyester stod för 30%, ju högre innehåll av lim, naturligtvis desto bättre kvalitet, kostar, desto högre är priset. Dessutom är ju högre innehållet av lim, handduksstycke mjukare, vattenabsorption och vätskeretention bättre också, babydukar 5: 5 på grunden bra, känsla och vattenabsorption kan också vara. Följande är samma som "

3, tjocklek: tjockleken på non-woven material med gm2, är vikten per kvadratmeter. Generellt sett betyder 50g icke-vävt tyg att vikt per kvadratmeter är 50g. Torkdukar är naturligtvis tjocka är bättre, men torkar barnet de flesta av de vävda tygerna mellan 40g-60g. Användningen av 40 g eller mindre ovävda råvaror av barntorkarna rekommenderas inte att använda moderen, för det mesta små fabriker av den övergripande kvaliteten på komplimanger, hälsan är också oroande. 50g non-woven, är valet av de flesta av modern, inte high-end, men priset är vanligtvis bra. Följande är samma som "

4, Polyester Wipes mönster: De flesta våtservetterna är vanliga, och vissa märken kommer att använda ett speciellt mönster av non-woven material. Det finns mönster av våtservetter på det visuella och känslan är bra, men den övergripande kvaliteten hos domaren bör också baseras på några av elementen för att döma, inte ett mönster av produkter måste vara av god kvalitet.