Hem > Nyheter > Innehåll
Baby Använd Cotton Handduk Att Var uppmärksam på vad
Jun 26, 2017

Baby användning Bomull Handduk att uppmärksamma vad
Mycket hampa i barnets liv är mycket fokuserad på hälsa, så tycker du om att använda babyens bomullsduk och övergav den traditionella handduken. Faktum är att barnet ska använda Baby Cotton Handduk-fördelar eller det finns många, men han måste vara uppmärksam på att inte överanvända, annars kommer det att skada barnets hud.
Baby Cotton Handduksfunktioner och material
1, funktion
Baby Bomull Handduk enligt funktionen av olika typer kan delas in i steril bomull handduk och hand bomull handduk bomull handduk, med desinfektion, antibakteriell funktion, olika märken av bomull handduk priset är inte samma, barnet är inte samma komfort enligt till den faktiska användningen Situationen att köpa.
2, material
Kostnaden för Cotton Handduk s, priset beror främst på icke-vävda tyger. Baby Bomull Handduk används i allmänhet spunlace non-woven, split shop och cross-shop två. Rak butik av de fattiga dragmotståndet, tunnare än lätt lätt att deformera, fluff, vilket ger barnet obehag. Korsläggning, även känd som vertikalt och horisontellt nät, med en grundläggande deformation utan deformation, är tjock duk inte lätt att tränga in.
Hur använder baby Cotton Handduk?
Ge barnet ett nytt varumärke innan du kan köpa en enda utrustning eller delta i aktiviteter för att få ett försök till barnprovet. Först försök på egen rygg. Det finns en tydlig känsla av spänningen i alkohol, ingen anledning att välja.
Vad ska du vara uppmärksam på när du använder Cotton Handduk s för ditt barn?
1. Baby Cotton Handduk s upplöses inte i vatten, kassera inte i toaletten för att undvika igensättning.
2. Om huden har sår eller rodnad, svullnad, smärta, klåda och andra symtom, vänligen sluta använda och omgående rådfråga läkaren.
3. Placera barnet i händerna på platsen, för att inte äta barnet.
4. Vänligen sätt inte högtemperaturen och solen kan bestrålas till platsen, efter användning, var noga med att stänga tätningen.
5. Var vänlig använd de öppna tätningsklisterna, använd inte klistermärkena för att hålla mjuka bomullstorkar fuktiga.
6. Vinteranvändning av baby Cotton Handduk Det rekommenderas att sätta bomullsduken på värmaren eller bredvid värmen och använd sedan.
7. För att hålla barnet Cotton Handduk fuktig, enligt den faktiska användningen av valet av olika typer av bomullsduk s.
Hur man köper baby bomull handduk
Observera att förpackningen ska ligga över fabriksnamn, plats, telefon, hållbarhet, aktiva ingredienser, produktionspartinummer, produktionsdatum, hälsotillståndsnummer, genomförande av hälsokrav, instruktioner och försiktighetsåtgärder och så vidare.
Observera att Cotton Handduk s av olika användningsområden har en egen hållbarhetstid.
Säker och icke-irriterande, bra mjuk bomullsduk eller handduk, har vanligtvis "genom oralt slimhinna utan stimuleringsexperiment" -logotyp, kan min mamma se en sådan logotyp användas.
Tätning, Bomull Handdukstätning är också mycket viktigt, så det är särskilt viktigt att Bomull Handduk-förpackningsdesign är bäst att ha två lager av tätning, det finns en plastspänne som är bäst, så att du kan förebygga fukt. Förångning och invasion av bakterier utanför kroppen, barnet att använda mer hälsa och sinnesfrid.
Produkttext, min mamma i valet av bomullsduk när den speciella uppmärksamheten på texturen av produkten efter användning inte är fluffig. Bomull Handdukkvaliteten är bättre, och materialet är bättre flexibilitet. Duktiliteten hos Cotton Handduk är en av de goda standarderna .