Hem > Utställning > Innehåll
Industriella rag rengöring branschtrender
Jan 28, 2016

Jag specialiserade på att producera industriella trasor, såg bara en lappa av nyheterna på webben, för alla att dela.
, Civila och socio-ekonomisk utveckling och människors levnadsstandard har direkt kontakt. Med den snabba utvecklingen av samhällsekonomin och förbättring av människors livskvalitet, civila och civila branscher är mer och mer aktiv, och visar på följande utvecklingstendenser:
1) rengöring hushållsmarknaden, professionell
Med den allt snabbare takten i livet. Typiska hushåll rensningen aktiviteter såsom tvätt, tvätta. Tvätta ansiktet. Tvätta fötterna. Kanske inte i hemmet till ren i framtiden. Men till yrkesorganisationer att slutföra vissa tvättat golv (matta), kök. Badrum. Glas, hushåll rengöring och städning verksamhet. Professionell rengöring företag att göra mer, och denna andel ökar.
(2) regeringen kommer gradvis att standardisera professionell rengöring byrån och rengöring verksamhet
I dagsläget. Rengöring byråer ökar. Några professionella, några även används för andra företag. Förutom enskilda kategorier. Kemtvätt, men de flesta är fortfarande i ett tidigt skede av utveckling. Det finns en industri standard, management förvirring, benägna att tvister och sociala frågor. Övergripande är kvalitet anställda lägre. Brist på utbildning och kompetens, kan bara vara engagerade i vissa låg nivå manuellt arbete. Kräver näringslivet och statliga myndigheter så snart som möjligt, praktiska specifikationer och styrmetod. Städning kan en varaktig och hälsosam utveckling av branschen.
(3) personlig säkerhet
Många rengöring aktiviteter är närbesläktade med allas kost och hälsa. Vare sig det är hemma eller en restaurang och kollektiva matsalar. Diska. Tvätt kan vara omfattande användning av tvättmedel. Generellt sett svårt att skölja efter med. Lätt resterande
Nyheter från ovan kan vi se våra industriella tyg används flitigt.